Want your
own Fotopage?







 
beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-May-2011 13:29 Email | Share | | Bookmark



TEMPAHAN DITUTUP RASMI


Friday, 6-May-2011 10:44 Email | Share | | Bookmark
marigold valley

 
 


baju milik teman saya untuk dipakai ke tempat kerja. seragam hitam dan putih seperti biasa. baju kurung putih enggan kelihatan seperti uniform sekolah katanya.maka diserahkan kepada saya untuk kelainan.mengenali tuan punya baju sejak sekian lama, saya pasti beliau gemar bunga yang kecil seperti marigold ini.hujung baju kurung bercekak getah maka saya memilih untuk merias di bahagian bahu hingga ke siku.harapnya sudah melaram sakan ye puan DPP







Quote:
kush-ahahah sape nak jwb dpp pakai bj glam camtu. aku xde la gmbr serba bdiri bj ni. nanti ko suh la akak dpp posing & kasi ko satu gmbr


Thursday, 28-Apr-2011 15:07 Email | Share | | Bookmark
freestyle for salmi

 
 
 
View all 4 photos...

kembang mekar

sebelum saya terbang,nak upload satu design.milik schoolmate sy.baju kurung sutera crepe yg diminta dijahit dibahagian tangan dan highlight di bahagian bunga didepan baju.untuk bahagian tangan bunga magnolia dijahit di hiasi jelujur manik silver,baby blue & dark blue.dibahagian depan baju teknik jelujur juga digunapakai dengan gabungan pelbagai material










Quote:
wanza-apa bleh buat. kena ada kan gak masa. terbang ke kk aje


Wednesday, 20-Apr-2011 03:14 Email | Share | | Bookmark
my lady : countness

 
 
 


tamat edisi perkahwinan, sambung edisi macam-macam design. ni baju my regular customer.kali ni bajunya warna agak kelam, tp tetap si tukang jaet manik nak letak manik warna cerah kan. 3 warna pilihan ialah, hijau, biru & kuning. main bunga ialah camelia. btw, corak rekaan manik kali ini di lakar menegak bukan melintang seperti biasa. bahagian tgnnya pula dimanikkan dibahagian siku.




tangan


depan baju


Friday, 15-Apr-2011 09:33 Email | Share | | Bookmark
shooting star : starlight

 
 

cantiknya.....

sambung lagi edisi perkahwinan,untuk entry kali baju milik ibu pengantin lelaki...wahhh hehehe saya dapat projek pakej tau. baju kurung moden polos milik si ibu dalam rona unggu, dengan tangan potongan saloma. dititipkan sekali potongan gambar model yang mengenakan kurung bermanik rekaan pilihan hati. seiras tapi tidak sama. rekaan saya tidak menyamai rekaan asal tetapi memang cuba sedaya upaya untuk membuat rekaan yang paling seiras. menggunakan pelbagai labuci warna ungu pelbagai tona untuk menaikkan seri baju, sambil menyulam sentiasa semat di hati pesanan tuan punya baju agar tidak menenggelamkan glamor baju pengantin.


siku tangan


bahagian siku dan hujung tgn yang dijelujur sahaja


leher baju

Quote:
lina-mekaseh. sama la saya, rekaan dia semuanya vass.mungkin masih memanik tp xaktif di alam maya lg dah


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net