Want your
own Fotopage?






 
beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 11-May-2012 07:38 Email | Share | | Bookmark
starry shooting star

 
 


sambungan daripada baju untuk majlis nikah yang lalu, kini baju bertandang beliau pula, rona kuning menaik seri. taburan labuci pelbagai saiz & bentuk pada sempadan depan baju dan hujung tangan.manik dan stone juga dilekatkan agar menyerlahkan lagi penampilan pengantin di hari bahagia. enjoy viewing.







Thursday, 3-May-2012 07:46 Email | Share | | Bookmark
wonderland



baru-baru ni berlangsung MBS (Malaysian Beads Society) 2nd Gathering di seri pacific hotel, kuala lumpur. yang hadir cukup glamor, cukup vouge,cukup bling-bling la. terasa sgt diri ini sempoi saya hanya pakai dress lama yang baru jaet manik sekadar dipinggiran. ideanya adalah untuk buat beberapa jenis bunga 3d dari pelbagai tone warna ungu.hanya menggunakan 3 teknik sahaja, peyote, brick stich & herringbone stich.xsempat bguru dengan mana2 sifu 3D pun.cuma sempat belajar di you tube & google idea untuk bunga

AMBIL PERHATIAN REGULAR/LOYAL CUSTOMER yang setiap tahun serah bulat-bulat kepada saya untuk mengerjakan baju raya anda, ini teknik baru dan untuk bj raya anda yang akan dihantar tu insyaAllah akan menggunakan teknik ini.sediakan wang aje hihihi btw jgn susah hati yg under budget coz saya akan guna teknik lama untuk menceriakan baju anda.sekian


Quote:
kak yun-thanx kak. kursus utk manik mmg xde, tp pernah masuk short class utk sulam benang. tu je, yang lain belajar dr buku, tips dr kawan2 & tgk utube jugak.gud luck menjaet.bnyk kena sabar huhu
winnie- tenkiu winnie. see u soon, sy ni masih mcari2 idea utk projek raya




Tuesday, 17-Apr-2012 04:03 Email | Share | | Bookmark
akad nikah

 
 


busana pernikahan milik teman seuniversiti.tema putih-emas jadi pilihannya. saya menggabungkan pelbagai manik labuci mutiara dan lain-lain material dari warna silver, putih, emas, kuning juga bronze untuk memperindahkan lagi busana ini.tak lupa batu swarovski untuk juraian di hujung tangan.enjoy piccas peeps!







Wednesday, 4-Apr-2012 07:25 Email | Share | | Bookmark



Monday, 26-Mar-2012 04:02 Email | Share | | Bookmark
magnolia valley

 
 


sehelai lagi baju milik ibu mertua classmate saya. baju warna merah putih, rekaan di buat ringkas sahaja dengan bunga magnolia merah dan bunga felt berwarna merah jambu. enjoy piccas







[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net