Want your
own Fotopage?








 
beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Apr-2011 14:08 Email | Share | | Bookmark
the bridesmaid



selepas baju pengantin baju pengapit la plak. jubah rona ungu cuma dirias ringkas dengan tindihan kepingan labuci dan mutiara kecil di bahagian leher, hujung tangan dan hujung jubah.


Saturday, 2-Apr-2011 10:33 Email | Share | | Bookmark
the bride

lama la plak berehat sampai tak berupdate rumah ni sambung dr entri sebelum ni, dipersembahkan dress pengantin perempuan. btw, utk dress ni tak de satu pun idea saya coz pengantin minta jahit ikut betul-betul gambar yang dia dah bagi.so, apa lagi...enjoy viewing



Thursday, 10-Mar-2011 13:02 Email | Share | | Bookmark
the groom



untuk baju pengantin lelaki ni, tugasan saya adalah untuk touch up bj beliau.so, pengantin perempuan dah bgtau siap-siap mahukan hot fix stone kaler rainbow* katanya (*AB).for your info, sy gunakan saiz 10' . bahagian yang terbabit cuma dibahagian atas ketiga-tiga poket. selain baju, selimpang juga saya bling-blingkan dengan manik warna kelabu & silver dan hot fix stone yg dilekatkan secara terabur

Quote:
dana-mekaseh


Thursday, 10-Mar-2011 12:43 Email | Share | | Bookmark

selamat pengantin baru pelanggan BBG Al-Amin & Fatimah



*morocco style wed


Thursday, 3-Mar-2011 10:15 Email | Share | | Bookmark
swirl


bunga markisah

sebelum saya berpemergian lebih baik saya upload gambar ni dulu. sian aida,lama tunggu baju dia nak kluar BBG, tadaaa...dah upload pun.baju kurung moden kosong ni sy sulamanikan dengan bunga markisah sebagai main attraction.kepada yang tak tahu, bunga markisah diilhamkan oleh kak noraini ladybeads.sape yg penah membuatnya mesti tau cane renyahnya nak jaet bunga ni. selain menggunakan labuci dan manik yg agak banyak, kita kena buat penandaan dengan jarak yang cun la kata orang supaya bunga ni jadi cantik letaknya, bukan sekadar buat bulatan besar ye puan-puan, mana nak parking labuci pun kena tanda.kecantikan bunga markisah adalah milik sesiapa yang rajin menanda.selain bunga markisah,saya gunakan labuci bunga dengan teknik ala 3D dan lengkok-lengkoknya menggunakan teknik tali air.tak lupa hiasan berinti pearl dan glam butterfly.la...td cam xde idea nak berciter, ni tetiba bnyk la plak menaipnya...ce cite, ce cite...sabar je la, plawok sungguh...okey la sorry seem to be di hardis worl..aduii itula pentingnya english education...*tak hbs2 lg penangan citer kak limah













Quote:
wanza-mekaseh.agak renyah membuatnya, bnyk kena wat penandaan & ni pun sy beli nota dr kak noraini ladybeads (a few years ago sgt2 popular dgn mcm2 design meletop & pojaan ramai).kalau nak buat better cr nota nak wat bunga ni
aliza-thank you so much 4 ur support, really appreciate


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net