beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 3-May-2012 07:46 Email | Share | Bookmark
wonderland



baru-baru ni berlangsung MBS (Malaysian Beads Society) 2nd Gathering di seri pacific hotel, kuala lumpur. yang hadir cukup glamor, cukup vouge,cukup bling-bling la. terasa sgt diri ini sempoi saya hanya pakai dress lama yang baru jaet manik sekadar dipinggiran. ideanya adalah untuk buat beberapa jenis bunga 3d dari pelbagai tone warna ungu.hanya menggunakan 3 teknik sahaja, peyote, brick stich & herringbone stich.xsempat bguru dengan mana2 sifu 3D pun.cuma sempat belajar di you tube & google idea untuk bunga

AMBIL PERHATIAN REGULAR/LOYAL CUSTOMER yang setiap tahun serah bulat-bulat kepada saya untuk mengerjakan baju raya anda, ini teknik baru dan untuk bj raya anda yang akan dihantar tu insyaAllah akan menggunakan teknik ini.sediakan wang aje hihihi btw jgn susah hati yg under budget coz saya akan guna teknik lama untuk menceriakan baju anda.sekian


Quote:
kak yun-thanx kak. kursus utk manik mmg xde, tp pernah masuk short class utk sulam benang. tu je, yang lain belajar dr buku, tips dr kawan2 & tgk utube jugak.gud luck menjaet.bnyk kena sabar huhu
winnie- tenkiu winnie. see u soon, sy ni masih mcari2 idea utk projek raya




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net