beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 3-Mar-2011 10:15 Email | Share | Bookmark
swirl


bunga markisah

sebelum saya berpemergian lebih baik saya upload gambar ni dulu. sian aida,lama tunggu baju dia nak kluar BBG, tadaaa...dah upload pun.baju kurung moden kosong ni sy sulamanikan dengan bunga markisah sebagai main attraction.kepada yang tak tahu, bunga markisah diilhamkan oleh kak noraini ladybeads.sape yg penah membuatnya mesti tau cane renyahnya nak jaet bunga ni. selain menggunakan labuci dan manik yg agak banyak, kita kena buat penandaan dengan jarak yang cun la kata orang supaya bunga ni jadi cantik letaknya, bukan sekadar buat bulatan besar ye puan-puan, mana nak parking labuci pun kena tanda.kecantikan bunga markisah adalah milik sesiapa yang rajin menanda.selain bunga markisah,saya gunakan labuci bunga dengan teknik ala 3D dan lengkok-lengkoknya menggunakan teknik tali air.tak lupa hiasan berinti pearl dan glam butterfly.la...td cam xde idea nak berciter, ni tetiba bnyk la plak menaipnya...ce cite, ce cite...sabar je la, plawok sungguh...okey la sorry seem to be di hardis worl..aduii itula pentingnya english education...*tak hbs2 lg penangan citer kak limah













Quote:
wanza-mekaseh.agak renyah membuatnya, bnyk kena wat penandaan & ni pun sy beli nota dr kak noraini ladybeads (a few years ago sgt2 popular dgn mcm2 design meletop & pojaan ramai).kalau nak buat better cr nota nak wat bunga ni
aliza-thank you so much 4 ur support, really appreciate


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net