beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Feb-2011 14:31 Email | Share | Bookmark
beautiful gorgeous for lady boss


sweet gardenia

tgk tajuknya pun bleh agak sape yang memakainyakan? lady boss ye heheheh miss lady boss ni inginkan rekaan persis busana yang saya kenakan untuk aidilfitri yang lepas. busana rona gading memudahkan saya untuk bermaian warna.saya memilih bunga gardenia dengan kepingan labuci warna merah jambu terang dan merah jambu lembut. diserikan dengan cloisonne beads biru untu menaikkan lagi seri.yang lain-lain menyamai rekaan asal dengan daun hijau terang juga glam-bee sebagai pelengkap rekaan ini













Quote:
kush-heheh aku busan tgk sumer org wat butterfly & dragonfly...aku nak trademark sendiri, bagai nak giler aku mdesign bee ni
lina-hehehe mkn nasi aje, cuma slalu ada feeling nak lain dr org
wanza-mekaseh.hmmm tak pasti la nape, maybe cara jahit kot
asmah-kat sayang you, kl
winnie-this pink color agak rare tone warnanya kan?bj pun warna off white mmg sgt2 menyerlah. sesuai dengan owner bj, very young lady boss.btw winnie, s/times mmg dpt idea kat court ehehehe boring2 tunggu turn better wat lakaran design. kalau sudi meh la antar bj
anis-eheh cr "beadwork by glamstarz" atau "fariha nuzuruhan"


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net