beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 31-Jan-2011 18:28 Email | Share | Bookmark



Quote:
lina-ishh tau-tau aje mmg nak masukkan entry psl bj ni hr ni ..tgg tau
marsya,unnamed,ajinomoto-4 ur information,me & beauty & the beads adalah bestfren.both of us share lots of things tmasuk list kedai kami beli brg,teknik & tips menjahit/ambik gambar dll & sometimes kami keluar berdua to buy stock manik.so, kalau gambar sy keluar skrg does mean brg ini sy br beli.sometimes, dah beli lama, cuma tak digunakan & if my besfren mau beli/guna yg sama dipersilakan xde masalah.usually, sesama kami dah tanya,dah bgtau. tp sms/phone call/meeting with each other tak de la nak upload kat sini mana2 design kat sini yg inpired by other people sy akan letak nama owner design seperti design ini le.kalau tgk ke page yg seterusnya maybe uols akan tau design saper coz sudah letak nama penuh beliau
secukup rasa-this is the second design,the designer is kak wan norzita,klik di myth naiad


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net