beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Oct-2010 13:00 Email | Share | Bookmark
aryan khalish with ladybird

 
 

so sweet!!

memulakan koleksi personal raya 2010 ialah anak buah saya yg kiyut-miyut (abaikan ayat ini sekiranya anda meluat ).aryan yang kali pertama berbaju melayu tahun ni sebenarnya baru dapat kaki.time puasa hari tu dah bleh jalan tapi macam orang berjalan dalam gelap, tangan lurus ke depan. seb baik time raya dah bleh jalan dengan macho-nya. nakal tak payah cakap le hehehehe (*missing buntat kuntang )

aryan berbaju melayu sedondon dengan daddy & tok.merah tema raya tahun ni matching dengan makeover la, ladybird. bukan takat butang baju aryan yang transfer, baju daddynya pun berbutang ladybird kira sedondon la anak beranak.






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net