beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 26-Jun-2010 12:43 Email | Share | Bookmark
poseidon : arethusa

 
 
 

ungu periwinkle di dalam salju

entry dulu design baru, entry ini pun design baru.inspirasi daripada beberapa rekaan yg popular seperti crumble, lingkaran kasih dan sf tetapi telah di adaptasi menjadi satu rekaan baru gaya g.l.a.m.s.t.a.r.z

bunga periwinkle jadi pilihan disusun 7 kuntum setiap jambak terdiri dari lima warna merah jambu, jingga,kuning, merah dan ungu. setiap jambak di hiasi dengan ranting 3D bagi menyerlahkan lagi rekaan. cumble menjadi punca lingkaran kasih dengan 5 tona warna coklat merias kain vietnam warna putih susu.

enjor all the piccas!!








Quote:
dana-masa memula mmg sumer kaler serba tak kena...bila dah letak daun & lain2 tetiba lak nampak cantik kan? sama la kita.. pehtu bila siap,tetiba buat ayat sendiri "cantik gak aku buat, bj sendiri tak de lg design cam ne ni, kena beli kain" uhuhuhu tu akak la, dana tak kot heheheh

dana- sama aje kita baju 2 tahun lepas ada 2 psg lum jaet manik, duk dlm plastik lagi. tahun ni berazam nak siapkan jugak, so satu dah bjaya, satu otw..baju raya taun ni 3 psg, tak tau la sempat jaet ke idak. jadual dah susun cantik ni

dana-dalam kepala mmg angan2 nak design vouge, sempat ke idak tu yg tak tau..tahun depan dana kena prepare awal, beli kain awal trus buat utk standby pakai raya uhuhu peringatn utk diri sendiri gak, asik la ala2 last minit gitu utk bj sendiri

cik pah- tenkiu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net