beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 11-Apr-2010 08:00 Email | Share | Bookmark
sakura garden

 
 
 
 


sedar tak sedar baju my regular customer ni dah setahun dalam simpanan saya!!! baju ini diserahkan kepada saya tahun lepas lagi.kononnya untuk dipakai ketika raya puasa. dek kerana lambakan baju raya yang banyak, owner minta saya simpan dulu then bila dia nak pakai baru bling-blingkan.alhamdulillah siap juga akhirnya. nasib owner baju memahami keadaan saya, yang penting bila dia nak pakai baju pun siap. so, bila ada function aje dia pun ada koleksi baru.

owner baju minta lapisan atas dibuatkan rekaan yang lebih sarat berbanding dengan lapisan bawah. ikutkan aje la kan. tapi, puas juga memerah idea. tak mahu sama dengan baju-baju beliau sebelum ini wpun owner baju sendiri tak kisah.dah siap, sy serikan pula taman bunga di baju ni dengan rama-rama berwarna ungu.




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net