beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 9-Mar-2010 10:57 Email | Share | Bookmark
glamdiva ~ updated



baju ni baju raya saya...tapi saya tak de bergambar pun dengan baju ni masa raya dulu, time raya mengemas rumah baru mak, so mmg nak bgambar pun dah xde mood. banyak la plak baju saya yang bertemakan oren-biru, sampai jemu plak rasanya.

ketika seorang teman menjemput saya hadir ke majlis pertunangannya yang agak dirahsiakan, sy puas memikir nak pakai baju apa. flip sana flip sini koleksi baju-baju sedia ada, baru teringat langsung tak pernah bergambar dengan baju ni.

alang-alang nak pakai baik la saya update. maklum la...time raya ari tu sekadar apa yang bleh disiapkan aje, demi memberi laluan kepada clients. bahagian lidah baju (saya panggil lidah-term sebenar saya tak tahu, saper tau bleh la kasi tau sama saya hehe) saya jahit secara rawak swarovski berwarna biru muda. tak lupa gugusan bunga merentang di bahagian pinggang. itu aje, gabungan biru-oren mmg striking sesangat











Quote:
bntb-bila april baju lain hehehehehe
dana-ten.ki.u
ija-promosi bgerak hehehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net