beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Mar-2010 09:30 Email | Share | Bookmark
baju batik



ini adalah kali kedua rakan saya menyerahkan baju batiknya untuk saya bling-blingkan...baju batik bercorak ala-ala pua yang di beli dari sabah (kalau tak silap)..memula cadangan nak dimanikkan di bahagian kolar yang berdesign mandarin, tapi tak termampu dek jarum, maka tukar plan buat pada sebelah kanan baju yang agak kosong. designnya mudah, ambik saje corak yang dah sedia ada pada baju then cetak dgn manik heheh...kira okey la kan, tak over sgt bleh la bawak gi keje.







Quote:
dana-ni my fren, tp bagus gak dia bagi buat baju dia, berevolusi sket
winnie-mmg bsyukur hasil kerja dihargai & diminati...btw kwan sy ni keje kat tpt lain, feedback kpd sy secara direct xde tp yg sy dpt tau,masa dia pakai baju batik yg 1st sy jahitkan, ada kwn2 lelaki yg lain berminat nak baju batik bermanik.dah la dia pakai baju tu utk satu event jd mmg dia nampak lain dr yg lain la..
pepari-tu la pasalnya...lepas ni, lelaki dah dpt idea dah la cam ne nak wat baju d.org glam tp tak over


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net