beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 5-Feb-2010 08:16 Email | Share | Bookmark
charmed beauty

close up
juraian
taburan swarovski
leher
my kasut :P
my veil- thanx BNTB
my dinner beg
depan
belakang


23 Januari 2010 saya menghadiri Pahang Bar Dinner di Hyatt Regency, Kuantan Pahang. al maklumla dinner setahun sekali, harus la nak melaram sakan.baju ditempah ala artis hehehe gabungan biru dan oren. sampai angkat bendera putih tailor sy. serik katanya jahit design ni. sangat renyah,rumit,leceh dan bnyk ambik masa.

manik sy jahit di bahagian leher sahaja. memang tak cukup masa sebenarnya.hanya jahit bunga maskisah then manik tabur disekelilingnya.juraian labuci-manik diletakkan bagi lebih dramatik. bunga-bunga pada badan baju saya cuma jahitkan manik bulat dan sedikit swarovski untuk menaikkan seri.

lebihan kain saya jadikan kasut. tak lupa ditambah bling-bling dengan swarovski. dinner beg saya beli di KLCC sekembali dari traveling ke shah alam.penat giler mencari dinner beg yg bleh di matchingkan dengan baju ni.

mengenakan veil design by beauty & the beads dan beadworknya oleh saya sendiri. 5 kuntum bunga markisah di atur, dan dihujung bunga yg paling kiri dan kanan, 3 tingkat juraian swarovski bulat diletakkan. tak lupa hujung veil saya beratkan dengan 3 biji swarovski supaya nampak elok terletak.

enjoy all the piccas











Quote:
yan-terima kasih. bunga besar saiz 50sen, yg kecik 10sen
flower-thanx
sarimah-heheheh ten.ki.u
balkis-sayangnya xde apa2 award pun xde. show semata2.taun lepas dpt gak cabutan btuah
kush-ntah la kush.aku wat 2 lai yg fesyen ala artis dia caj RM250 2 lai. kira yg termahal pernah auntie tu caj aku la.aku byr aje janji dpt buat fesyen yg aku nak+tletak+cantik heheh siap bwk majalah kau nak tunjuk design camne
winnie- ohh terima kasih, terima kasih
dana-ahahah 10.Q
bntb-heheh sekali sekala,tak tau la mglamor ke idak, bj yg nak dijait pun baru ambik kat kedai,lum start projek lagi ni, br nak memerah idea...tu la nasib baik pakai veil oren, kalu pakai biru senada aje kepala & leher
elly-thanx
dzai-trimass..kasut tu guna lebihan kain yg wat bj..tempah kat butik pengantin
zai-terima kasih
babe-thanx
mazura-terima kasih
salwah-


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net