beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Jan-2010 02:25 Email | Share | Bookmark
beauty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ehem..ehem...baju milik izan beauty & the beads.. skali lagi sy diberi kepercayaan untuk men-touch-up baju milik beliau. baju kurung moden dual-tone pink-biru.berkenan giler dengan sulaman yang ringkas aje pada bajunya.so, tugas sy adalah untuk membling-blingkan baju ini bagi menambah seri. kebanyakan material manik, swarovski,cloisonne,gem stone & labuci diserahkan oleh owner baju. jadi sy cuma susun mengikut permintaan & daya imiginasi saya aje. tak lupa butterfly swarovski yang comel-comel juga berwarna pink & biru jadi pilihannya diletakkan.







Quote:
bntb-biasala,bj saya pun ada 3 lai terbengkalai suku jalan (bukan separuh ye, br suku aje). kalu nak mendapatkan mood buat tu mmg payah,bila dah jadi tu, idea pun mencurah2, pdhal memula tu mesti buntu nak wat camne.kalu tak buat takut lupa, sayang aje kat idea.
winnie-10.q...kita tgk bila tuan punya letak kat rumah dia plak
flower-terima kasih
dana-ten.ki.u heh sekali sekala
serina-thanx..memg biru-pink ramai org suka
anum-ok
kak izan-apa bleh buat kak, kerja, mjait & bersosial sumer kene seimbang


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net