beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-Dec-2009 07:38 Email | Share | Bookmark
fantasy

 
 
 
 


baju yang vouge the vast warnanya...jgn marah..hujung tangan baju ni dah dijahit dgn gemstone dek tailor yg buat baju...so sy touch up lagi and guna warna2 yg match dengan batu-batu tu agar tak lari tema.bunga chamomile belum ada dlm koleksi owner baju. jadi ini la masanya...menggabungkan manik-labuci-benang sy blendkan warna dari corak baju yang umpama kelopak berguguran.





Quote:
kush-elok la ko tgk design aku ko happy & bnyk susu kalu ko tgk design aku, ko jd moody? tak ke haru aku ehehe maybe sbb gabungan kaler2nya yg terang + kalerful kot
dana-thanx dana
maizura-thanx...tiru le...tp jgn lupa kredit nama sy (penegasan) heheh
amira-hehehe hati2 jgn btambah rabun plak mata, kalu makin kurang power xpe
knani-tak pasti la jenis apa...kat kedai manik mmg ada la
yan-alamak! yg ni tak de saiz la..say mulakan bunga ni denganjahit inti saiz 5mm then trus aje susun labuci2
winnie-save the best for last
hunny-10.Q
azlina-boleh emailkan detail berkenaan baju ke cikglamstarz@yahoo.com.my


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net