beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 23-Nov-2009 07:59 Email | Share | Bookmark
spring peony ~ tangan

 
 
 
 


~ sweet peony ~

owner baju ni peminat design HOE: spring peony...tetapi dia nak buat bahagian tangan aje...kalau buat leher & tangan sure meletop2 nih..warna baju pun menarik...gabungan oren & pink garang. so, saya buat bahagian tangan aje la. elok juga, sbb design asal tak buat kat tangan, tapi leher saje..yang ni tangan saje plak.original design gunakan batu bentuk daun, tetapi saya rasa kurang best sebab batu tu berat n kureng sesuai walau pun nampak cantik. tapi, owner baju nak jugak apa-apa yang berbentuk daun, saya jahitkan labuci bentuk daun sebagai ganti batu daun. kira okey la kan? di bahagian pucuk, original design sy guna cloisonne beads saiz 5mm tapi untuk bj ini sy guna yang bentuk disc dengan corak seperti bunga orkid pada permukaannya.





Quote:
sarina-ok
winnie-tapi tak leh mkn heheheh
dana-thanx babe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net