beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 12-Nov-2009 10:42 Email | Share | Bookmark
b'day gurl



hari ini 12/11 hari jadi saya hehehe.. pagi ni memulakan hari dengan semangat baru & bkobar-kobar. mengenakan dress grey-black yg baru dibeli semalam. destinasi pagi ini adalah kuala lipis. pagi-pagi lagi kak mori datang untuk berjemaah ke mahkamah , saya suh dia jadi photographer ambik gambar saya dengan keta sebab plat no.adalah b'day saya

sampai kat mahkamah ajer, puan pendakwa wish saya hehe terhibur , ingat jugak nak wish saya walaupun agak baru aje mesra since beramah dlm fb. masa tgh stand down dan tengah menunggu dokumen kak mori extract, majistret plak wish heheh terus la staf mahkamah yang lain wish saya...

tapi yang tak bestnya, hari ni saya kena menghabiskan sambung bicara kat mahkamah raub plak,dari kul 2.45 sampai kul 5+ petang. aduss penatnyer...tapi sebab b'day punya pasal, berkobar-kobar gitu hehehehe tutup pun satu fail keji.

habis kes, masuk opis gak nak ambik fail untuk travelling besok and cari orang nak MOB kes kat sini.masuk ajer opis saya nampak satu jambangan bunga kat tepi komputer. bunga sama banyak dengan umur saya






terima kasih sumer famili and kawan-kawan yang wish saya, thanx jugak ahli kelab yang still tak lupa my "nov" bday after 10 years friendship.




Quote:
zai-trimasss
kak izan-terima kasih.amin
balqis-amin
ezma-thanx
winnie-ten.ki.u bebeh
yan-trima kasehh
kak tina-10.Q
danan-ten.ki.u laling
eja-trimas bebeh. amin
jai-tima kasehhh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net