beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-Oct-2009 03:48 Email | Share | Bookmark
s.p.a.g

 
 
 
 
 



s.p.a.g adalah singkatan daripada "sweet pink apple green". ini bukan idea asal saya ye... saya buat berdasarkan original design by kak nor ladybeads. saya memang jatuh cinta,minat giler dengan design ni dan berazam akan menjayakan design ni jugak by hook or by crook hahahahahaha

walau bagaimana pun, saya pinda sket supaya design ini lebih berciri glamstarz atau lebih tepat saya sendiri.inti bunga dan hujung juraian saya guna cloisonne beads. line pun saya tukar dari teknik "V" kepada jait jelujur aje...nak cepat la katakan.








bagi memantapkan lagi penampilan, saya order tudung pink dengan beauty & the beads (kalu pakai hijau pun okey, next time pakai dgn tudung hijau plak). maniknya saya jahit sendiri




Quote:
kak tina-gilo apo? kedai mana cekik darah tuh?mari kita boikot.sy beli saiz 6mm=10biji/rm2, saiz 8mm=10biji/rm4
dana-hehehe suspen
winnie-mmg pun, memula nak pakai tudung ijau tp sbb tudung beauty hijau tak de dlm stok, rasa tak beauty plak nanti hehehe pakai aje la tudung pink, next time pakai hijau plak
mira-kerahan tenaga tuh
yan-sama la, nota saya pun dah lunyai, sblm tak leh tgk lagi dah, baik buat hehehe
juan-thanx for the info
sarimah-
eja-wakakakak
mira-memula nak pakai pehtu, tgk kain pun bleh tahan terus tak jadi.kalau kain lembut better pakai la


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net