beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-Oct-2009 04:07 Email | Share | Bookmark
glamdiva

 
 
 
 
 


~ meadow ~


mesti ada yang tertanya-tanya, bagaimanakah rupa baju raya saya tahun ini?sempat ke minah ni siapkan baju dia? atau pakai rantai saja bagi menaikkan seri baju? hehehehe sempat..sempat saya curi-curi masa di antara menyiapkan baju customer, saya selit juga baju saya. walaupun tidak siap sepenuhnya sebelum raya, tapi sebelum pakai saya sempat touch up untuk setiap baju. tahun ini, saya sempat menyiapkan manik untuk 3 pasang baju saje. lain-lain baju jawabnya bila nak pakai la baru bling-bling kan.

untuk baju hari raya pertama saya mengenakan baju oren dengan manik-labuci biru memandangkan kainnya berwarna biru.fesyen pun simple aje,manik pun tak over. cukup la kalau nampak berkilat dengan keadaan saya yang tak cukup tidur dan rehat untuk beraya.

untuk baju ni saya hanya meletakkan bunga chamomile & magnolia sahaja, di tambah dgn labuci bulat yg agak besar. tak lupa saya letakkan batu-batu swarovski berbentuk "love" warna biru biar tambah meriah sebagai jurai-jurai di hujung tangan. baru saya perasan tahun ini saya banyak buat design di bahagian tangan agak ke atas sikit meninggalkan ruang kosong di bahagian lipatan.tak pe la kan?lain skit..








Quote:
izan-huhuhu
yan-tu la pasalnya
kak lina-ok
kartinie-bleh, tapi celup2 manja aje la
dana-batu swarovski
winnie-heh ye ke? caya la...bleh wat team umah oren nanti
dana-kedai nama "beading", kat times square, harga dia kira bleh la, tp kalu nak murah kena tgg dia buat sale


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net