beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Oct-2009 11:14 Email | Share | Bookmark
mermaid

 
 
 
 
 

sweet-sweet-sweet



ni baju hari raya kedua mori. memula nak buat baju ni payahnya nak keluar idea. last-last ambik kau.. tiru aje design hujung baju. habis citer, bunga gardenia, letak akar yang menjalar, bunga kecik skit and apa tah panggil satu lagi. cam kat tengah-tengah bunga raya tu. sape tau tolong kasi tau ek terus nampak sedondon leher, hujung tangan & hujung baju. sayangnya terlupa plak nak ambik gambar tang corak hujung baju tu.







bagi meng"glamor"kan lagi diri, tudung beauty berwarna pink di tempah untuk di matchingkan dengan baju ni. terima kasih la cik beauty dapat jugak menyediakan tudung-tudung ni walaupun kesihatan kurang mengizinkan pada masa ittew



tudung by beauty & the beads
beadwork by glamstarz


Quote:
yan-ten.ki.u saiz 20sen
rose-ye kot. kita ni lagi la tak ingatnya
izan-10.Q
rozza-trimasssss
dana-thanx
bnb-biase ar..kengkawan
winnie-


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net