beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Sep-2009 01:59 Email | Share | Bookmark
moss

 
 
 
 
 
 
 

merahnya mak ngah!


lakaran untuk baju datin habsah ni turut saya buat sementara menunggu turn nak beraksi, pen ada, rough paper ada, highlight 5 warna pun ada.so, maju melakar design



datin habsah sebenarnya berkenan dengan design pink coral, tapi saya bagi tau yang saya nak wat design baru, dia + anak saudaranya tak kisah, janji vouge dengan konsep dari mata turun ke tangan ehehe maka terhasil la design ini.kira okey la kan? di bahagian hujung tangan baju ni bercekak, so saya penuhkan la dengan bunga dahlia dan sekutu-sekutunya, begitu juga bahagian leher. harap tariq dan datin berpuas hati la ye..







Quote:
wansya-thanx
izma-10.Q bebeh
izan-trimas
dzila-tima kaseh
gee-ten.ki.u
dana-mekaceh....dahlia tu saiz 5sen, gardenia saiz 10sen je. gambar saje kasi gempak cam saiz 50sen
winnie-tqvm dear. cuti seminggu aje, tp sayang tak dapat cuti awal b4 raya.
eja-thans beb
dana-ala, jgn la merendah diri sgt
knora-thanx. selamat hari raya, maaf zahir & batin
hartiny-bleh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net