beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-Sep-2009 10:19 Email | Share | Bookmark
marigold garden

 
 
 
 
 


baju milik mori, kain ni di belinya sewaktu jalan-jalan di bandung. kaler fushia jadi pilihan. owner nak kan satu design yang agak ringan, so kalau nak bawa gi ofis tak de la heavy sangat. untuk baju ni, dia minta saya buatkan bunga yang kecil-kecil. makanya, marigold jadi pilihan saya. bunga baru & design baru untuk musim raya ni. nak nampak lain bahagian tangan bunganya saya buat 2 layer.





Quote:
winnie-thanx, yg 4 kuntum tu cam rapat sgt aje nak kasi org tgk


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net