beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 11-Aug-2009 07:51 Email | Share | Bookmark
mari ke perlancaran buku

posing b4 gerak
dr angle kanan plak
lepaking sementara tgg tiket
rozita bz mengumpulkan sumer org
me & fid-partner in crime huhuhu
rozita jaafar
izan & me tengah beratur
my ticket
klcc from kl tower
rozita berucap berlatar belakangkan klcc
my menu
sedapnya nyum nyum nyum
aiskrim...
zai manik,eja & me
fid
eja,fid & me
eja,fid,me & izan
eja,fid,me,izan & zai
eja & me
 
me & izan
eja posing sakan
jgn jeles
 
izan beauty & the beads
zai butterfly tgh snap ummi (pepari design)
me
eja
haaa...kena candid
suka sgt pic nih
me
masing-masing rebut manik!
tu dia...tokey manik bz calculate
manik pada baju ummi (pepari design)
posing berjemaah
kl tower
 




bertempat di restoren berputar kl tower, berlangsungnya majlis perlancaran buku terbaru rozita jaafaf-cara-cara melakar sulaman manik. majlis dijadualkan pukul 3 petang, walaubagaimanapun agak lambat atas sebab-sebab tertentu.

saya sendiri bertolak dari raub lebih kurang pukul 12-30 tengahari dengan janji akan jumpa izan BNB di ampang park lrt. tema untuk majlis ni adalah smart casual. tak de beli apa-apa yang baru pun . semuanya pakai apa yang dah sedia ada, mix & match aje.di kl tower kitaorang berjumpa dengan memember internet beader yang lain la. chat & lepaking sementara menunggu rozita & team. so, bla bla bla ambik tiket, naik lift, sampai restoren.

acara dimulakan dengan bacaan doa dan ucapan oleh rozita sendiri. ringkas & padat isi ucapannya. seterusnya apa lagi, makan la segala menu yang ada kat restoren tu nyum nyum nyum dah siap makan, apalagi aktiviti bergambar la untuk semua orang. macam-macam posing, macam-macam gaya, sampai dalam lift pun bleh snap!

hopefully ada aktiviti cam ni lagi masa akan datang..memang best. masing-masing pun memang sporting








Quote:
zai kulim-sekali sekala
bnb-wakaka tgk la saper jurupoto kita..
eja-hehe jgn jeles, kak izan jd tukang ambik gambar. biasa le ko, bukan senang nak dapat gi mkn kat situ..pulun aje la
dana-bukan slalu, kalau slalu tak larat plak heh
kak eeda-ada, tp sy turun hujung mgg...sy nak dekat2 nak raya la.2 bijik yg half tu ye...nanti sy kompem semula
balqis-hang balik awai
lyana-wokey


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net