beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Jul-2009 09:31 Email | Share | Bookmark
marble the rockstar

 
 
 
 
hujung tangan
 
hujung baju
 


akhirnya siap jugak baju mori ni. ada satu kisah ngeri saya nak citer kat sini. baju ni, dia dah bagi saya hujung taun lepas lagi!!!! kejis kan? la ni baru siap. yang penting dah siap, dia puas hati, dia happy siap menjerit lagi tengok baju ni saya dah gantung kat room divider saya. katanya baju ni langsung bertukar rupa jadi satu baju yang lain after di bling-bling kan. untuk bahagian tangan dan hujung baju saya hanya letak manik mengikut sulaman yang dah sedia ada. untuk leher pula, saya jahitkan gabungan manik, batu gem dan batu berbelang untuk kelainan. di bahagian dalamnya diletakkan manik dan labuci, kasi meriah sketttt...







Quote:
ija-ten.ki.u hehe biasa la, semangat mmg rasa nak buat tp bila nak wat gerakannya tak tau, slalunya time free mmg time mgg awal after raya, org lain sumer tgh melaram bj raya lagi, tu yg leh wat
kush-10.Q-10.Q tau slalu masuk secara on/off aje tp smlm tak check plak heh
bnb-heh mmg pun, baju dah mcm2 kaler, manik-labuci pun sama
knani-terima kasehhh
zai-memang jenuh pun. tahap dewa
rozza-trimasss
yan-ten.ki.u
knora-mmg nak nangis pun,tp bila dah siap puas hati sgt2, nak2 bila ownernya siap menjerit tgk baju dia
dana-mmg berchenta dana, tang baju sulam mmg mencabar jari
kdzila-seminggu lebih jugak tu
fid-okie dokie
jie-tak merelip org tak suka plak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net