beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 2-Jul-2009 06:42 Email | Share | Bookmark
goddess: angelic

 
 
 
 
 
 

forget-me-not, jangan lupa glamstarz!


ini adalah kali pertama untuk saya membling-blingkan baju nikah.beader lain dah lama dapat pengalaman ni.owner baju ni, si nurul minta buat baju ni mengikut design baju nikah isteri seorang aktor popular. so, designnya saya ikut la, tapi versi glamstarz ye..nurul juga minta saya letakkan sikit manik warna warni selain warna putih. memulanya rasa nak taburkan manik kalerful di celah-celah manik tabur putih/silver, hmmm tp cam biasa aje dah plak, so saya buatkan forget-me-not enam warna setiap satu.saya juga meletakkan twin lotus sebagai inti setiap ring,dan di hujung setiap kelopak di letakkan swarovski jernih.hopefully nurul puas hati and selamat pengantin baru





Quote:
eeda-10.q.saya pun harap yang sama
izan-memang pun
wansya-thanx
dana-tak lama lagi merasa la tu
eja-trimasss bebanyak
lieyza-10.Q
angle n the beads-ten.ki.u tercicir kot hehehe
yan-trimas
1961-terima kasih
pepari-ten.ki.u
zai butterfly-tima kasehhh...eh baru nak cr kain ke..ngerinya takut tailor tak mau
gee-thanx.ok
umi-ok
nora-thanx...
kak erra-tima kaseh
nurul-heh yang penting tuan punya baju puas hati jgn serik menempah lagi ye...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net