beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Jun-2009 07:19 Email | Share | Bookmark
secret garden: dahlia

 
 
 
 
 
 
 
 
 

bunga dahlia-my signature


macam dah jadi signature style saya, jait bunga dahlia ni guna labuci bunga & inti yang agak besar kali ni saya masukkan entry dalam kategori MY PERSONAL COLLECTION. selama ni buat untuk org design secret garden, rupanya untuk diri sendiri pun blum ada baju ni dah lama tailor siapkan,dari taun lepas lagi, memula cadang nak pakai masa dinner FTIM, tp bunga baru la ada 3 kuntum. cam ner tu? last-last sy paksa diri juga buat untuk attend wedding si kintan, hujung baju dgn tangan tak letak daun pun sebab tak sempat. tapi apa pun bjaya juga curi-curi masa menepek daun untuk setiap tangkai.







Quote:
ai-terima kasih.tudung beli di indonesia
dana-ten.ki.u memang tu la pun tujuannya
eeda-10.Q
balkis-trimas
winnie-ten.ki.u, bunga ijau tu maybe lambt skit siapnya.maklumla baju sendiri
datin-thanx
izan-10.Q. baiklah
kurie-tenkiu
knani-heh biasa la tu
linda-merata tempat beli tu
linda-duk kat mana?cr aje kat kedai cam jual brg hantaran, brg jahit


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net