beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Jun-2009 04:48 Email | Share | Bookmark
the star 13/04/2009

 
 
 
 
citer ni dah basi pun, abah pun dah siap frame & gantung kat umah aje dah paper ni.tapi personally saya blum lagi masukkan detail entry pasal muka kuar paper ni heheheh...sebenarnya rasa bangga sangat (pasti kawan-kawan lain pun rasa macam tu) bukan apa, muka kami dua beradik kuar. both wearing my own design. saya sendiri menggayakan design "the nymph" dan adik saya dengan "heaven on earth:4 season summer dahlia". bak kata abah saya, benda ni mungkin berlaku skali seumur hidup, mesti dokumentarikan. kalau orang berniaga sah-sah gantung kat dinding kedai buat promosi!.






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net