beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Jun-2009 09:02 Email | Share | Bookmark
behide the scene

terlebih dulu nak minta maaf la pada yang menhantar baju tp blum jugak siap sampai hari ni. lately ni bz sgt sgt sgt sgt, bos tgh tak de so cover keje & berkejaran ofis sana sini. bicara tak henti-henti, lum lagi part nak wat hujahan.so, pape pun cuci mata dulu dgn dengan coming soon punya design







Quote:
winnie-ten.ki.u melambung pujinya tu hmm tunggu ek, bunga inti hijau tu bunga design baru
dzila-tima kasih,harap dah siap nanti mmg jadi lawa la
dana-yup.memang suka kaler meriah,bukan apa isnin-jumaat asik pakai hitam putih,so selain tu kita mmg suka la kalerful
mya-thanx..sabar ek
lieya-tima kasih,kita dah singgah
nisa-ten.ki.u. memula dulu shalala jugak, lama2 tu cam okey skit.gudluck
ctmisha-10.Q. dah singgah, nak komen tak lepas,kena reject aje buta i.t punya spesis
azura-yup,mesti letak.baru kemas
hezz-okey bebeh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net