beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 8-Jun-2009 10:06 Email | Share | Bookmark
my dear clover

 
 
 
 

clover doll



baju kurung ni warnanya sweet aje, bagi sesetengah orang mungkin kategori malap la jatuhnya kategori baju ni. memula nak melakar design baju ni rasa cam simple & mudah aje, bila dah stat menjait pergghhhh kanun keseksaan rupanya.agak renyah dan ambik masa yang agak lama banding dengan kebiasaan sy menjait.tak pe, yang penting baju ni dah siap,harap-harap ownernya happy gitu dengan baju ni.








Quote:
bnb-ten.ki.u jait atas baju barbie doll boleh la agaknya hehehehe
dzila-trimas
wansya-
nora-10.Q
pepari-trimas beb
izan-heh mak budak slalunya yg melaram lebih pun
kak erra-hijau tu yang buat naik kaler
dana-ten.ki.u setia menunggu
balkis-ten.ki.u
imas-yup.ok
rozza-thanx melangit pujinya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net