beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-May-2009 07:34 Email | Share | Bookmark
free style

sebelum touch up
 
 
 
 
selepas

comel aje


"jari-jariku sakit semua kerna menjait di atas sulam"

haaaa tu dia lagu tema untuk baju ni, tempahan diterima dari utara sana nun, dr pulau pinang.tak sangka plak baju ni dah penuh gitu dengan sulaman,tapi demi nak menglemerkan diri, sahabat ku ini ttp nak bling-bling kan baju ni sempena wedding adik dia. dia siap bagi tema, "sweet-sweet" gitu. okey la puan pendakwa xaxa, semoga puas hati & glam sakan la hendaknya.








Quote:
dana- huhuhu thanx
ruby- biasa la,sekali sekala melaram...sakan la..
nawar-hehehe adala..
kush-tu la pasal
mira-thanx.ok
xaxa-kalu ko suka, aku lagi ler suka
anggerik rimba-ten.ki.u
1691-thanx
angel-ten.ki.u
eeda-hehehe jarum tak de yang patah,bengkok aje hilang dah lukanya,tgh menjait satu design baru ni...tungguuuuuu
nida-heh memang pun,bila customer puas hati, trus rasa lega
nora-heh memang. hanya org yg penah jait atas sulam aje la tau perasaannya.
yan-ten.ki.u
kush-eheheh selalunya beader jugak yg suka tgk BTS pembuatan. tak pe nanti akan ku ikhtiarkan, sedekah ilmu kat sini.nak wat kelas tak reti
pu3-thanx.baik
cinot-tu la pasalnya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net