beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 20-May-2009 07:03 Email | Share | Bookmark
fairy dust

 
 
 
 
 

inspirasiku- sweet & cute bunga periwinkle

akhirnya siap juga baju ni. al-kisahnya, kita gi dgn owner baju ni kat satu butik,dia beli baju ni,masuk dalam plastik terus pas kat kita untuk di bling-blingkan.tag harga pun tak bertanggal lagi main flowernya kita ambik inspirasi daripada bunga yang cute iaitu periwinkle. owner baju pun penah bagitau kita dia suka design yang bunga kecik-kecik,maka terhasil la design yang ini. warna bunga base pada warna bunga pada baju aje. oren dan putih. baju ni dah pun selamat sampai pada ownernya walaupun melalui pihak ketiga hehehe thanx kak mori, slalu jadi courier servis saya







Quote:
bnb-hehe nak mendapatkan gambar pun kanun keseksaan, pakai camera cap ayam lagi heh
eja-trimas trimas
zai butterfly-tima kasih,melangit pujinya tu
dana-ten.ki.u
dzeela-yup,design baru. hehe kita budak br belajar dah nak wat tutorial ke?
pepari-thank you bebeh..ownernya pun gumbira
kak tina-yang ni sy tak lakar, sy main hentam aje ikut jahitan pd baju


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net