beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-May-2009 00:57 Email | Share | Bookmark
ada-ada saje

balik ke kampung baru-baru ni, buka aje pintu terus nampak frame besar.rupanya abah dah framekan paper hari tu hehehe blum gantung aje lagi terlepek kat atas kerusi. tak pe la janji berframe



kekonon balik umah ingat nak menjait la baju customer yang ini, tgh syok-syok menjait boleh jarum patah!! ganasz punya beader,jarum pun bleh patah. bukan jait atas kain jeans pun.terus terencat nak menyiapkan bahagian tangan. apa pun nantikan versi penuhnya ek..



Quote:
bnb-yup,kaler ijau ni mmg lain skit
balkis-wiwit dua sekali ananknya kuar satu page, kena la dia framekan
eeda-orait, harap tak lupa. abah kita mmg suka ambik gambar, cuci gambar n framekan gambar heheh
eja-abah eja pendiam kasi can anak-anak wat kecoh tuuuu
dana-kita pun tak sabar nak menyiapkannya
kngah-ye la agaknya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net