beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 5-May-2009 08:24 Email | Share | Bookmark
cuci mata

sementara menunggu design-design baru disiapkan dengan jayanya,meh cuci mata skit dengan dua design yang sedang dikerah sepenuh tenaga untuk menyudahkannya





Quote:
dana-thanx.yang di atas tu baju kita sendiri,tak tau la bila siapnya heh yang bawah tu bj customer,skit lg nak siap..pehtu bleh la upload gambar sepenuhnya
yan-ten.ki.u. baju2 ni lum siap lagi.otw
bnb-hahaha yup crepe.baju kita sendiri.tak tau la bila siapnya
nora-jeng jeng jeng nantikan ye..lum siap sepenuhnya lagi
winnie-bestkan kat situ
eja-hahaha bj nak pakai dinner hari tu kekononnya..tp sampai hari ni masih sekadar dipinggiran
winnie-hehehe tak pe..mutiara pun cantik juga
kak nanie-ten.ki.u


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net