beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Apr-2009 08:04 Email | Share | Bookmark
the wave : forget-me-not

 
 
 
 
baju kak wan ni,kalau tak silap cam hujung bulan satu lagi dah baginya kat kita...tapi maklum aje la kita nikan beader separuh masa.time bz travelling sana sini, bukan takat badan tersadai, baju-baju customer pun senasib hahahaha...sorry ek...sabar..tapi yang penting akhirnya siap juga.memula tu cam nak jait design lain, pehtu bila dah pegang jarum lain plak design yang muncul.tak kisah la kan,janji bling-bling

pada dasarnya (ayat skema?hatinya tak tahan!) nak buat wave aje semata-mata,pehtu terpikir plak kalau letak bunga mesti nampak lagi sweet,so tambah la 2 kuntum bunga waterlily untuk setiap wave. dah siap buat sumer,perasaannya kosong dan banyak rongga-rongga yang boleh diisikan.nak buat manik tabur,tu dah biasa kan?last touch up la bunga forget-me-not yang kecik-kecik ni






Quote:
bnb-tima kasih.blum beli lagi.survey pun blum.ni masih guna kamera cap ayam yang masih berfungsi dgn baik waktu matahari cerah aje
dana-tahap paksa diri tu
suethanx
mzphoto-salam
ija-tenkiu tenkiu tenkiu harap otak sentiasa cair dgn idea2 baru
kushe-nga nga nga


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net