beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Apr-2009 01:21 Email | Share | Bookmark
Pertandingan Piala Sulaman Manik Kristal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
mesti ramai yang setia mengunjungi rumah kita ni,tertanya-tanya.mana la peginya minah sorang ni.senyap aje.tak de entri baru.heheheh sori ek,akak bz gitu.sementara menunggu gambar baju dimasukkan,cuci mata dengan gambar sekadar yang ada masa dinner anjuran FTIM 4/4/2009 baru-baru ini.

nak jadikan citer,kita tak masukkan pun pertandingan ni.kita pun tahu tentang pertandingan ni last minit.so,nak cari kain.nak tempah lagi n nak mengumpul idea nak menjait manik tu...amboi,bukan calang-calang kerja dalam tempoh singkat.tambahan plak tempahan baju by regular customer pun slow aje gerakannya.

kekonon untuk dinner ni kita nak wat baju la.malangnya tak dapat nak disiapkan,malam asik la nak terlelap aje.mcm overdose.nasib la ada gak baju bermanik yang lain,sambar aje la kan,cuma cari selendang baru aje utk di matchkan.itu satu hal, satu lagi cite,mcm biasa la,kalau tak de agenda sesat barat mencari tempat memang tak sah kehidupan cik fariha! terpaksa memusing 3 kali baru la dapat masuk ke bangunan yang berkenaan.tu pun kena tepon ija n izan BNB.dah kul 9 baru sampai! haru betul! akak terseksa...org dah catwalk peserta yang no 6.

oleh sebab free seating,ajk bagitau duduk aje sebelah kiri pentas.kita pun bgtau izan kita dah sampai n dia ajak pindah ke meja dkt dgn d.org.rupanya semua internet beader berkumpul kat sebelah sana.seronoknya dapat jumpa d.org sumer! maklum la selama ni borak kat internet je,ni dapat la bersua muka.masing2 memang best la,happening n melaram sakan maklum la pertandingan menjait manik gitu kan..

tang paling menyakitkan hati,kamera wat hal.adui...memang dasar cap ayam punya camera.ni memang nak kena tukar baru dah jawabnya tu.nasib baik ada hp.snap la sekadar dipinggiran.hopefully beader lain dapat ambik gambar yang cantik-cantik n kita bleh grab aje huhuhuhu

tahniah kepada semua peserta n pemenang Piala Sulaman Manik Kristal






Quote:
ruby-hihihi thanx
yana-ye ke?ni yang kena meronda ke rumah yana ni hehehe
ija-tu la pasal.gambar kat banner tu acara wajib.bukti menghadirkan diri huhuhuhu
bnb-kita punya kamera tu pun dah 3tahun+.mmg mandatori tukar la tu
gee-salam perkenalan
izan-mmg pun,siap kau kamera lama.akan ku lantingkan kau
dana-heheheh biasa la
kak erra-salam perkenalan,takpe la.taun ni cuci mata tgk gambar.taun depan sama2 kita posing
sue-salam perkenalan.jenguk la apa salahnya
noramanik-ten.ki.u pahang pun tak de la jauh mana
farahbeads-thanx.orait
anggerik rimba-thanx
anggerik 62-thanx.klik link goddess:nymph
eedamanik-jeng jeng jeng.mari kita nantikan
ija-hehe ok
sue-
pepari-hehehe kalu antar pun musti kena reject,bukan jait atas thai silk huhuhu
ija-dah siap beli kat stesen minyak tadi.borong jgn tak borong,bleh frame kat umah huhuhu
kak erra-dah gi tgk huhuhu
ija-huhuhu jgn gitu...kali ni rezeki kita, lain kali rezeki u'all plak
dzila-heheh pahangtak jauh mana la,raub je.dalam sejam lebih aje ke situ. kita pun duk umah adik kat keramat.thanx suka design kita.tak pe,lain kali kalau nak wat gathering ke apa2,kita mesti join.bleh borak-borak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net