beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 14-Feb-2009 02:31 Email | Share | Bookmark
fairy garden

 
 
 
 
baju ni milik zai dari kl yang bercadang nak pakai masa wedding adik dia 14/2. memang target baju ni bleh siap pada kadar segera. tapi macam-macam masalah melanda...terlepas nak mengepos baju ni. last-last gi antar sendiri after ofis hour hari jumaat. nasib la raub ni dekat dengan kl. terpaksa ajak kawan yang pandai cari jalan, maklum la kita ni buta jalan skit. tau tempat yang biasa pergi je. tapi ok la gak, akhirnya dapat juga menyinggah makan di Kunang-Kunang yang dah lama teringin nak gi tapi tak berkesempatan

masa memula tanya zai dulu dia nak patern macam mana, katanya dia minat kalau dapat buat ala-ala english style. so kita cuba la wat macam ni, konsep taman bunga yang berwarna-warni bagi menyerlahkan baju yang plain. tapi bagi kelainan design kali ini, untuk inti bunga kita tak menggunakan mutiara tetapi menggunakan glass beads berbelang-belang pelbagai warna mengikut kesesuaian bunga.






Quote:
zue-tak kira la plak berapa lama. wat masa lapang je
natasha-thanx
zai-bukan setakat buntang mata, terlentang sumer pun ada
farah-selalu guna brand apple @ light craft aje. antar dry clean la
fairuz-salam perkenalan
eja-sabar apanya...sabar tahap sampai ubun-ubun dah tu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net