beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 11-Feb-2009 08:10 Email | Share | Bookmark
swarovski for birthday

 
 
 
 
 
 
 
 
lama tak mengedit gambar baju baru. selain sibuk sangat memenuhi permintaan istimewa. keje opis yang tak mau habis-habis due date,pas hujahan ini, hujahan itu nak reply, dah reply afidavit itu, afidavit ini plak mari...pergh...dengan personal problem yang tiba-tiba mencabar jiwa dan akal. nak menyetlekannya bukan calang-calang perlukan kekuatan fizikal, mental dan tenaga yang berterusan.walaupun tak makan tapi jalan musti mau tegak.

heheh membebel la plak..citenya tentang baju ni, maybe beader lain dah tak heran la kan...mesti masing-masing dah pernah dapat job macam ni. tapi untuk kita, ini memang cabaran baru yang best le..owner baju ni menghantar pada kita sehelai baju sutera crepe yang menarik dengan corak bunga sakura. secretly, husbandnya menghubungi saya dan memberitahu ingin menghadiahkan something istimewa untuk b'day wifenya tahun ini.memang kita suka la wat keje surprise ni. jadi dia minta saya menatarias sulaman manik atas semua bunga pada hadapan baju ni dengan menggunakan batu swarovski. kreativitinya terpulang kepada saya

walau pun timeframe yang diberi agak singkat, tapi disebabkan saya excited, memang pulun separuh mati. menggunakan hampir 800 biji batu swarovski pelbagai bentuk n warna, ditambah dengan manik senada, berpinar-pinar biji mata saya. maklumla penangan cahaya swarovski yang berkelip macam lampu lip lap. teknik yang digunakan lebih kepada tali air n beriring aje. mudah, tapi tak mudah.







Quote:
ruby-
izan-
bnb- adala..
ernie-thanx. ok
kak nani-ten.ki.u
beading passion- 4mm
yih-mmg tak bnyk kedai pun yang jual


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net