beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Feb-2009 07:05 Email | Share | Bookmark
projek terkini

 
lately ni bz tul dengan kerja ofis dari due date yang itu ke due date yang ini, bersambung-sambung. dalam pada outstation ke hulu ke hilir, manik pun kena jalan gak..kalu tak, ada customer yang menangis tak glamor sekarang ni ada a few baju yang sedang di touch up, pun ada yang dah siap. ada yang kena tunggu masa n waktu yang sesuei nak di uploadkan..walau pun belum puas lagi menggunakan cloisonne beads sebagai center of attraction, kita gunakan swarovski plak untuk nampak lebih mewah




Quote:
kuhek-di berjaya times square
kuhek-beading
datin- tu la pasal


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net