beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Jan-2009 04:23 Email | Share | Bookmark
freestyle

 
 
 
ini kali yang kedua kita mendapat baju patern macam ni...cuma warna dan bunganya je yang lain. owner baju minta di buat seperti baju yang pernah di buat sebelum ni la jugak.. untuk baju ini selain menggunakan mutiara sebagai hiasan keliling bunga, kita menggunakan flower glass bead bagi kelainan berbanding dengan design sebelum ini.






Quote:
iela-thanx menyinggah..
izan-thanx
bnb- heheh senyap bukan apa, senyap tengah banyak keje kat opis. teringin gak nak masuk tapi cam suntuk sangat masanya sebab bulan feb ni diari keje kita full..
anggun-beading kot nama kedai tu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net