beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Jan-2009 05:28 Email | Share | Bookmark
peony of the valley

 
 
 
 
 
baju maroon kak izan ni dah lama kat tangan...tapi baru ini la siapnya...malangnya kita tak tahu pun sebenarnya dia nak sangat pakai untuk raya haji hari tu...minta maaf la ye kak izan... so kita memerah idea mendapatkan design yang glamor untuk kak izan ni. harap sangat berpuas hati dan yang paling penting jangan serik menempah lagi






Quote:
balkis-thanx heheh janganla cabut...nangis owner baju tu kang..batu-batu tu kita beli dari times square
sheema- thanx...nanti kita jenguk
liza-check mail ye
ruby-10.q.okeh..nanti kita menjenguk
liza-ok


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net