beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 30-Dec-2008 08:12 Email | Share | Bookmark
piramid dual-tone

 
 
 
hehehehe i'm back from hibernasi....mana-mana yang pernah menyinggah kat umah kita ni masa musim raya hari tu mesti perasan yang baju corak n color yang macam ni dah ada kan.. ni versi anaknya pulak. baju ni nak di pakai wedding di kl. macam biasa la , nana ni nak corak yang simple n kecil-kecil. so, kita pilih wat piramid (lum pernah cuba, tu yang teringin wat). tapi nak bagi kelainan buat dual-tone supaya lebih menyerlah.






Quote:
bnb-salam maal hijrah..semoga tahun ni memberi lebih segalanya buat semua orang. memang bercinta pun nak wat. nasib baik tak tergeliat bahu membuatnya heheh
nora-thanx suka design ni..olah semula je...semoga azam nora pun tercapai..
dalina-kalau tak banyak boleh la rasanya
zai-hehe thanx


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net