beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Dec-2008 05:42 Email | Share | Bookmark
kebaya hitam

 
 
 
hehehe ni PERSONAL COLLECTION kita. bukannya apa, dalam duk meyiapkan baju orang lain, menyelit juga mengupgradekan baju sendiri. kebaya hitam ni beli siap je kat alpha angle. yang buat berkenan sangat dengan baju ni tang tangannya cutting puff. bahagian depan baju ni dah sedia ada manik yang ala-ala. disebabkan pakai baju ni dengan keronsang 3 serangkai, so tak nak la crowded plak dengan tambahan manik lagi. cuma letak cloisonne beads warna hitam bagi menambah seri

yang diedit betul-betul ialah tang tangan tu. baju ni dah la hitam, bila nak show off tang tangan puff tu tak berapa berkesan . sayang je tak menyerlah, walaupun dah ada sulam (yang pastinya warna hitam gak, memang tak nampak). so, menggunakan teknik tali air, ikut je corak bunga n daun pada lengan baju ni. baru la menyerlah skit






Quote:
ija-tu la pasal, yang penting senang nak dipadankan dengan macm-macam kain
bnb-yup ada cerut..hehe ni tak sabar tgk
kak muzz-thanx sudi jenguk rumah kita..tak duk area kl, berhampiran kl je..kita base di pahang


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net