beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Dec-2008 07:57 Email | Share | Bookmark
lux diva

 
 
 
 
baju ni material sutera..batik abstract la kiranya..ownernya minta dibuat design yang simple..sesuai dengan personalitinya..so, kita pilih untuk buat mutiara berantai ni untuk hujung tangan. tak leh nak buat sarat memandangkan material kain yang lembut dan ringan. menggunakan cat eyes sebagai inti. simple tapi menarik. memulanya owner minta buat hujung tangan je.pehtu bila dah lihat design vintage diva, dia minta buat di bahagian pinggang sahaja, tak perlu buat dileher. yang eloknya bertambah variasi la design glamstarz, dengan style dipinggang je ni. part pinggang ni, kita wat simple je, tiga lapis mutiara berantai. line 1 & 3 berselang seli, line 2 a.k.a tengah buat rapat-rapat sederet.area yang kosong ditambah dengan manik tabur. tapi bila dah siap, hasilnya memang nampak mewah.





Quote:
wansya-yup...tapi yang ni kita guna cateyes, cuma dalam gambar ni tak nampak. tlebih terang ke apa (yang sebenarnya tak pandai ambik gambar hahaha)
zura-thanx
ija-ten.ki.u
azi-thanx.cuba wat kat hujung tangan.mesti meletop
balkis-thanx...nanti bleh kita tgk hasilnya plak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net