beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 9-Dec-2008 04:01 Email | Share | Bookmark
secret garden: water lily

tangan
tangan & hujung baju
butterfly
ni baju anak dara rita zain si nana. nak pakai raya sedondon satu family. so kena la menyiapkan segera mengerah seluruh jiwa ewah..mamanya kata dia tak nak bunga yang besar, tu yang kita pilih waterlily sebagai theme. nak bagi nampak kelainan kita tambah butterfly cloisonne beads. so design ni jadi lain n nampak lebih remaja. daunnya kita pakai manik beras.harapnya nana happy n ceria beraya dengan bling-blingnya





Quote:
izan-thanx..harapnya kita tak kering idea nakmenghasilkan masterpiece2 yang baru. cloisonne tu kita beli dari satu kedai kat time square.sebenarnya batu2 tu untuk wat gelang/rantai. kita pepandai sendiri wat kat baju
wansya-ten.ki.u
datin-gambar tu bila kita dah masukkan dalam komputer ambik "edit". kat situ le kita nak wat tulisan pape pun
nora-thanx
dzila-thanx..semoga kita tak kering idea baru
datin-hmmm lama dah tak gi bandung
bnb-hari tu maknya, ni anaknya plak. sedondon...
mira-thanx...panggil kak je lebih mesra, panggil cik macam kat ofis je plak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net