beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-Nov-2008 09:28 Email | Share | Bookmark
freestyle lagi

 
 
 
 
 
baju datin gee ni dah seminggu lebih siapnya.tapi tak berkesempatan nak serah sendiri pada tuan empunya. last-last kirim aje la kat orang. kalau tak, tak tahu la plak bila sampai ke tangan ownernya ni.

permintaannya,manik dijait pada badan baju.pada bunga-bunga yang ada.oleh kerana bunganya besar, pendekatan (ayat skema) yang digunakan ialah memfokuskan pada inti bunga tu. biar nampak meletop.lepas tu, untuk setiap kelopak digunakan konsep tali air 3 tone. biar nampak lain dan lebih menarik.

hujung tangan pula di jait manik beriring 2 warna. kuning & hijau. ditambah dengan juraian pendek-pendek bagi kelainan.ini 1st time membuat percubaan menjait manik beriring versi yang macam ni. selalunya kita buat versi sendiri yang hasilnya ialah manik beriring bergelombang.







Quote:
kak nor-hehehe thanx la dalam bz tu sempat juga mejenguk kita. blum stat lagi projek SPAG.tgh nak menyiapkan tempahan yang ada. maklum la musim cuti sekolah ni banyak kenduri kawen, untuk konvo pun ye jugak..
izan-hehe terima kasih daun keladi..apa salahnya nak wat rujukan..
bnb-bukan tak menjenguk, cuma tak tinggalkan komen je.agak bz lately dengan kerja ofis
zura-hehehe xbling xmeriahla plak
suhainy-thanx
dzila-thanx menjenguk umah kita. elok la kita bertukar-tukar idea..bleh mengembangkan idea yang sedia ada.kita pun dah melawat rumah awak
dk-ten.ki.u


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net