beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 31-Oct-2008 11:06 Email | Share | Bookmark
dahlia garden

 
 
lama plak tak mengupdate fp ni.dengan sibuk kerja, terkejar-kejar sana-sini, keta plak kena langgar lori...tersadai la kat umah. nasib dah ok. nasib jugak dapat tangkap si driver lori bertuah tu & mengutip bayaran yang setimpal dengan perbuatan kejinya tu hehehe

baju ni sebenarnya dah seminggu siap tapi tak masa je nak upload kat sini. owner baju cuma nak manik kat tangan saja, so dia bleh pakai baju ni gi ofis, kenduri doa selamat @ tahlil ke...tak la nampak over sangat..

ini jugak kali pertama percubaan kali pertama membuat dahlia dual-tone. gambar tak clear sangat. kuning+oren bagi kontra dengan warna baju pink keunguan, supaya tak malap sangat





Quote:
kush-RM340. cermin tu dalam tak sampai RM200. balance wat repaire wiser & hon yang rosak (hon tak terbabit dalam kancah xcdnt hahaha). aku berjaya menggunakan skill bergaduh berani mati wpun budak tu ala gengster hong kong je
ija-biasala...sama tapi tak serupa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net