beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Oct-2008 04:45 Email | Share | Bookmark

selepas hari raya agaknya aktiviti apa yang paling popular untuk sumer orang? ye...apa la lagi kalau bukan open house..kita ni dok memenuhi undangan bank-bank bagi memeriahkan open house d.orang, tapi nak pakai baju bermanik tak berani la plak, sebab pehtu stil nak kuar masuk ofis. over la plak. nasib baik stil ada baju yang lum sempat jait manik, bleh le pakai

bukak cuti raya ni tempahan untuk baju ke open house dah mula diterima,untuk semua yang nak membling-blingkan baju korang, tempahan diterima semula..samada untuk pergi kenduri kawen (cuti sekolah dah tak lama lagi), hari raya aidiladha (persiapan awal) n macam-macam majlis la lagi


Quote:
juna-ok,kita dah menjenguk


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net