beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Oct-2008 03:56 Email | Share | Bookmark
maple

bunga maple yang di copy dari kain
ni la kainnya
close up kain
leher
 
 
haaaaa ni plak baju raya dalam kategori MY PERSONAL COLLECTION jugak la..dipakai masa raya ketiga...sekarang dalam proses menambah bling-bling pada lengan baju..maklum la, buat malam raya, apa yang sempat aje la. yang bestnya baju ni tak payah pk nak wat design apa...sebabnya?sebabnya tiru aje design kain dia, kainnya dibeli siap (skirt labuh) cutting duyung, siap ada design bunga dan manik-manik segala macam..jadi copy je design kain, letak aje kat baju, cam orang kelantan kata, koyok tepek..






Quote:
ija- heheh thanx, suka tak suka kena jugak suka ija, nak matchingkan dengan kain..kita tak de la suka sangat dengan warna pastel, nampak pucat dengan kita. suka lagi warna yang terang
noor-setakat ni alhamdullilah tak luntur, kita beli beads jenis ni pun atas advise tokey kedai tu le kata tak luntur. customer punya feedback pun tak de yang kata luntur. setakat ni la




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net