beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 7-Oct-2008 09:47 Email | Share | Bookmark
HOE, 4 season : spring peony

 
 
 
this is MY PERSONAL COLLECTIONS, di pakai raya pertama eidfitri '08. ehem tema famili taun ni hijau la katakan..baju ni di siapkan malam raya..rasa nak pengsan..dah la idea lambat muncul..menderita rasa..mula-mula rasa nak tiru idea orang lain je sebab penat dah perah otak tak dapat idea. tapi bila dah stat pegang jarum je, termuncul plak idea..heh nasib baik







setelah idea mula mencurah, maka muncul la bunga peony yang sweet ni..memulanya nak wat dua kaler bahagian dalam tapi disebabkan intinya guna cloisonne beads yang dah berwarna-warni, tak jadi la..crowded la pulak nanti. tgk la lain kali kalau guna mutiara plak bleh wat dual tone

Quote:
bnb-thanx..yup baju siap je sebab baju sebenar rosak huk huk huk ye la agaknya linen, kita pun tak pasti, sakit hati punya pasal dah tak ambik tau. cloisonne beads & daun tu beli kat kl. menarikkan? lain dari yang lain
nora-thanx..kita beli di kl..kat tpt kita ni, usahkan batu-batu yang menarik, labuci bunga pun tak de
shida-thanx..tapi memang rasa nak pengsan jait baju sendiri, dah subuh baru siap. lelap kejap, bangun, gi beraya sampai malam
glitznglamz-thanx..tu la, nasib baik tak pitam time raya
ija-kita punya YM missing in action je..hari tu comp rosak, intall sumer program baru, kita dah tak reti nak buat semula
ernie-thanx...kita dah gi melawat dah
ayu-check email
datin-thanx..kita melawat dah
syaz-thanx.kita beli di kl
maira-check email


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net