beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Oct-2008 01:56 Email | Share | Bookmark
starlicious

 
close up leher
tangan
hujung baju
baju RZ masih dengan konsep yang sama, yang penting glamor tapi dengan tema yang berbeza. tema untuk baju ni di namakan BLEND. ciri-cirinya, warna manik yang digunakan terhad kepada kuning dan hijau yang senada dengan warna baju. so, bila siap manik dan labuci nampak sebati dengan warna baju. design baju ni still design taun lepas dengan sulam flinstone, tapi yang lainnya manik atas sulam flinstone tu tak dibuat mengikut kelaziman, tapi main redah je dan di letakkan star yang comel-comel tu untuk menambah kelainan







Quote:
cty-terima kaseh saya cadangkan beli buku2 keluaran rozita jaafar. banyak tips2 asas yg sgt bguna dlm tu, sy masa mula2 dulu pun berpandukan buku juga. lama2 bila dah mahir kita akan faham tentang teknik, olah teknik asas & ada design kita sendiri.
unnamed-kalau tak silap, sy buat 10 keping labuci utk satu kelopak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net